Seglingar med företag, föreningar & grupper

UTVECKLAS HOS OSS!

Ariel är den perfekta plattformen för att utveckla såväl grupper som individer. Ombord hos oss är målen tydliga, utmaningarna konkreta, feedbacken omedelbar och samarbete nyckeln till framgång. Dessutom är det väldigt roligt! Vår kunniga och engagerade besättning instruerar i alla uppgifter ombord och ni avgör själva i vilken omfattning ni vill delta, utmanas och utvecklas!


Ariel kan användas av företag, föreningar och andra grupper till roliga teambuilding-aktiviteter, oförglömliga kick-offer, svesnsexor/möhipoor, högtidsdagar eller som konferensplattform med en hänförande utsikt och oändliga möjligheter att göra någonting kreativt och sammansvetsande i pauserna.


Alla kan delta oavsett tidigare sjövana, och eftersom det handlar mer om samarbete och gemenskap än segeltrimmning har alla i gruppen samma förutsättningar oavsett om de är seglare eller ej. Under resan berättar vi gärna allt om seglingens hemligheter, guidar genom vår underbara skärgård eller drar skepparhistorier från förr, allt efter era önskemål.


Under vår och höst utgår seglingarna normalt från Dalarö strax utanför Stockholm och vi seglar dit vindarna bär eller till ett specifikt mål som ni bestämmer. Självklart kan vi dock hämta och lämna er var som helst i skärgården. På så sätt kan Ariel vara en unik och energigivande start eller final på er konferenshelg eller någon annan aktivitet i skärgården. Ombord kan vi erbjuda sittplats för ca 20 personer kring vårt massiva ekbord samt bildvisning med dataprojektor. Alla passagerare bor tillsammans i salongen, det före detta lastrummet, vilket skapar en härlig gemenskap i gruppen.


Vår duktiga kock lagar maten i vårt fullt restaurangutrustade kök och givetvis finns det 220 volts eluttag och internetuppkoppling ombord.


Prisexempel:

Dag/kväll-segling ex moms

Mat tillkommer enligt ök och upplägg. Pris per person minskar när antalet ökar.

Minimidebitering 10 800 kr (12 personer).


Tipsa en kollega, konferensansvarige eller någon annan om Ariel, ladda ned vår informationsbroschyr här!

Antal personer

12

20

25

30

35

Pris:

10 800 kr

13 200 kr

14 700 kr

16 200 kr

17 700 kr

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er att arrangera en utvecklande och oförglömlig segling helt efter era önskemål!