Seglarkollo

ETT SEGLANDE KOLLO FYLLT MED UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR!

Kan du tänka dig något häftigare än att tillbringa en dag eller varför inte en hel vecka av sommarlovet på ett segelfartyg mitt i Stockholms skärgård? I år erbjuder vi för första gången öppna seglingar för barn och ungdomar. Det innebär att vi välkomnar enskilda deltagare istället för att som annars vara en hel grupp. Utnyttja denna unika möjlighet och upplev sommaren där den är som vackrast och mest spännande - ombord på ett segelfartyg från 1917!


I sommar välkomnar vi barn och ungdomar i åldrarna 10 -15 år att följa med på ett oförglömligt äventyr med S/V Ariel! Vi seglar i Stockholms skärgård dit vindarna bär och solen skiner som mest! Du får nya kompisar och tar med dig erfarenheter för livet. Ombord deltar man tillsammans i alla sysslor som att styra fartyget,  hissa och bärga segel, vara utkik och att hjälpa till med matlagningen. I land väntar roliga land- och kvällsaktiviter som upptäcktsfärder, lekar, tävlingar, naturkunskap och stämningsfulla lägerbål innan det är dags att slumra in i fartygets mysiga salong tillsammans med dina nya vänner. Nästa dag sätter vi kurs mot en ny spännande naturhamn och seglar och badar så mycket vi kan längs vägen.


Ladda gärna ned vårt informationsblad om Seglarkollot här.


FAKTA

Veckokollo: 12 - 17 augusti 2018. Pris 3 900 kr/vecka.

På- och avmönstring sker vid Ariels hemmahamn i Dalarö, Stockholm. Se under rubriken Hitta till oss på denna sida för detaljer.

Detaljerad information kommer att skickas till anmälda innan perioden börjar.


INTRESSEANMÄLAN

Anmäl intresse omgående för att försäkra dig om en plats på dessa seglingar då de brukar vara väldigt populära.

Intresseanmälan är inte bindande på något sätt utan ger dig bara möjlighet att få mer detaljerad information och pris.

Intresseanmälan görs till info@segelfartyget-ariel.se

eller via telefon/sms till 076 - 161 98 91.

På ovanstående kontaktvägar besvarar vi också gärna eventuella frågor.Följ med på ett oförglömligt äventyr i sommar, segla och bada i skärgården och

få massor av nya kompisar ombord på Ariel!

KONTAKTA OSS!